Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Nosivost zračnog jastuka za podizanje broda je važna
Oct 24, 2017

Gumeni proizvodi u našim životima mogu se vidjeti posvuda, u vodi žele koristiti brod za prijevoz predmeta, ili na obalu za otklanjanje riječi, gumeni plutaju i gume balon aplikacija je neophodna. U vodi, jer brod jede veći, tako da zahtjevi kapaciteta dizanja zračnog jastuka su visoki, tako da je rad i transport relativno siguran. Dakle, ono što je glavno područje primjene zračnog jastuka za dizanje broda? Koje su prednosti druge opreme u procesu korištenja druge opreme ne mogu se podudarati s njom?

Morske zračne jastuke se uglavnom koriste u brodu koji se kreće gore i dolje, podizanje velikih predmeta kao što su rukovanje, korištenje morskih zračnih jastuka za prevladavanje prethodnog broda izgrađenog od strane skateboarda, klizača, caissons i drugih tradicionalnih procesa nedostataka razvoj fleksibilne tehnologije fleksibilne vode, s vremenom, naporima, provincijskim ulaganjima, sigurnosti i drugim prednostima. Brod je naširoko koristi u brodu na vodi i vodi, velikim teškim podizanjem, ribolovnim olupinama, spašavanjem i slično, nadilazi prijašnje male brodogradilišne kapacitete skateboarda, slajdova i ostalih tradicionalnih procesnih ograničenja, ulaganja, brzog , sigurnim i pouzdanim karakteristikama brodogradnje od strane dobrodošlice. Tvrtka Qingdao Metro gumeni proizvodi osmislila je i proizvela novu sveobuhvatnu balastnu morsku vodu velike snage, kako bi velike brodove tehnologija vodene zračne jastuke pružila najučinkovitiju zaštitu.

Ovaj članak pretežno svatko dijeli zračni jastuk za podizanje broda širokog raspona aplikacija, korištenje uštede vremena, napora i siguran i pouzdan, pa ga koristite za rad ili pouzdanije.

Qingdao Shenxing br. jastuka proizvođačaTelefon: +86-18560619788