Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj
Vrlo je važno instalirati Fender za automobil
Jul 12, 2017

Vrlo je važno instalirati odbojnik za automobil

Vjetrovito kišni dani, mnogi vlasnici su otkrili da prednja strana automobila proliše s tlom, vrlo utječu na prekrasni automobil, mnogi vlasnici odlučuju instalirati branik. No, postoje mnogi vlasnici sumnja: instalacija blatobrana korisna?

Fender je uređaj u motornom vozilu ili biciklističkom kotaču ispred metalne pregratke, uglavnom kako bi spriječio da neki dio tla ispušta tijelo ili osobu, dovodeći do tijela ili osobne ljepote.

Ljetna zimska kišna sezona, blatna cesta, potrebna je za četiri kola na braniku. Fender je poput obrva oka kako bi zaštitio sigurnosne šipke automobila od blatne vode. Osim toga, meko blato za tvrdu liniju mosta za povećanje blage; komični branik će povećati automobilski mržnju. Raznolikost različitih vrsta vozila s različitim duljinama različitih tipova blatobrana.

Sada vas podsjećamo da će se automobil voziti kad kameni pijesak i tako teške stvari dođu do vrata, dugo će dobiti lakirani lak. I kroz blatnu cestu kad će prljavi blato biti bačen na vrata, branik uređaja može smanjiti pojavu takvih stanja, preporučuje se i instalirati.

Qingdao Shenxing br. jastuka proizvođačaTelefon: +86-18560619788