Izložba

Dom > Izložba > Sadržaj
Balon otvoreni zahtjevi
May 28, 2016

Kako bi se osiguralo airbag otvori u odgovarajuće vrijeme, auto proizvođači pružaju balon je pokrenuo, samo ako su ispunjeni ovi uvjeti, zračni jastuk će eksplodirati. Iako u više prometnih nesreća, auto putnika truthless, čak i po život opasne, vozilo u blizini scrapping, ali ako zračni jastuk eksplozije uvjetima, zračni jastuk nije otvorena.

Airbag otvori treba pravu sudara brzinu i kut. U teoriji, samo između lijeve i desne ispred o 60 ° poziciju vozila nesreće na fiksni objekt na brzinu veću od 30KM/h, zračni jastuk može otvoriti. Brzina ovdje nije naše uobičajeno razumijevanje brzina, ali vozila u laboratoriju relativno krute fiksni barijera utjecaj brzine, brže nego brzina automobila zračnih jastuka se može otvoriti kolizija.

Glavni ležaj u autu kada je došlo do sudara je branik i tijelo strane željeznicom, kako bi se ublažile utjecaj sudara, prednji dio tijela su dizajnirani s sudar pufera, objavljen i krutost tijela nije homogena. U nesreći u, na primjer Dang auto i nema Hou odjel zaštite uređaja od kamiona do bušilica seks stražnji nesreće, ili auto sudar ograda Hou se poništio nesreća, ili se tijelo strane sudara, takva nesreća često nema tijela Qian odjel direktno udara, glavna je tijelo gornji i strani došlo je do sudara, sudara tijela dijelove ukočenost je mala , iako je automobil klase pojavila se je se velike deformacije, izazvao je automobila u posade ozlijeđeno ili smrti, ali zbog sudara dijelova, ponekad balon ne može otvoriti.
Qingdao Shenxing br. jastuka proizvođačaTelefon: +86-18560619788